Vrijwilliger worden

Wil jij ook vrijwilliger worden bij de voedselbank?

Alle voedselbanken in Nederland werken uitsluitend met onbetaalde professionals. Niemand wordt betaald; ook bestuur en staf niet. De ruim 12.000 vrijwilligers vormen het hart van de voedselbanken. Met hun bijna onuitputtelijke enthousiasme zorgen zij ervoor dat de allerarmsten wekelijks een voedselpakket kunnen ophalen.

Ben je geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij Voedselbank Rivierenland? Je kan je aanmelden door een mailtje te sturen met je n.a.w. gegevens naar info@voedselbankrivierenland.nl

Een bestuurslid of onze algemeen coördinator neemt dan contact met je op.

Je kan ons natuurlijk ook bellen. Nadat er een gesprek heeft plaatsgevonden en je vrijwilliger bij de voedselbank wordt, vragen wij je om een vrijwilligersovereenkomst te tekenen.

T: 06-25526506 of info@voedselbankrivierenland.nl

Op dit moment zijn we dringend op zoek naar een tuinman. Zoek je leuk vrijwilligerswerk in een gezellig team en heb je groene vingers? Neem dan contact op met ons via bovenstaand mailadres of telefoonnummer.

Daarnaast zijn we op zoek naar een extra screener (kijk hier voor meer informatie) en een bestuurslid PR en communicatie (klik hier voor meer informatie)