VBR is 1 van de 3 goede doelen van Dolron Rivierenland Makelaars

Voor veel mensen is dit een financieel moeilijke tijd. Om een steentje bij te dragen aan partijen die zich hardmaken voor de lokale gemeenschap is Dolron Rivierenland Makelaars een actie gestart. Het doel: drie Tielse goede doelen een jaar lang financieel steunen én andere partijen inspireren om dit ook te doen.

Sonja de Kinder, directeur van Dolron Rivierenland Makelaars, motiveert dit initiatief: “Veel mensen in onze stad en omliggende dorpen hebben het zwaar en daarvoor willen wij niet onze ogen sluiten. Wij zijn een écht Tiels kantoor; we werken hier niet alleen, maar wonen hier ook allemaal. We maken zelf deel uit van de gemeenschap.”

“Wij zijn dankbaar voor wat wij hier hebben mogen bereiken en willen graag iets terugdoen. En anderen inspireren om dit ook te doen. Tiel helpt Tiel, dat is het idee.”

Vanuit deze gedachte werd het idee geboren om drie Tielse goede doelen te kiezen en deze een jaar lang te steunen: een deel van de courtage gaat naar één van die doelen. De verkoper bepaalt zelf welk goed doel hij of zij sponsort: Voedselbank Tiel, Wensambulance Wish & Care Tiel of Hertenkamp Tiel.

Als aftrap van de actie troffen Willem Jansen van Hertenkamp Tiel, Joke Steigerwald van Voedselbank Tiel en Wilco van Wijk van Wensambulance Wish & Care Tiel elkaar in het Hertenkamp.

Deel dit bericht op sociale media